| Sayo - a magic place | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sayoko Excelent SILVER
Numarul mesajelor : 1219 Localizare : Ploiesti Stare de spirit : crazy Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Sayo - a magic place Vin Mai 01, 2009 3:44 am | |
| off: simi , asta e topicul meu , sunt sayo aici si ma rog , mai stii u:-j Sayo ofta zgomotos . De ce i se intampla ei asta ? Era o fata cuminte si nu mintea....bine nu intotdeauna...bine , numai de cate ori era nevoie ! Dar...la psiholog ? De ce ? - Chiar trebuie sa merg ? ofta ea , incercand sa scape . - Nu mai comenta ! | |
|
| |
Hiyono Yuizaki Administrator
Numarul mesajelor : 788 Localizare : Peste tot , dar defapt nicaieri ! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Lun Mai 04, 2009 3:21 am | |
| Ken fu trimis de diriginta la cabinetul psihilogic al taberei. Deschise usa nervos, fara sa mai bata in ea, ca un om normal. Tranti usa de se auzi in toata tabara, injurand diriginta in soapta. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
Numarul mesajelor : 1219 Localizare : Ploiesti Stare de spirit : crazy Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Lun Mai 04, 2009 3:22 am | |
| Sayo se uita urat la el , punandu-si mainile in san . -Ai auzit de ciocanit in usa ? Sau e prea nou pentru tine ? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 788 Localizare : Peste tot , dar defapt nicaieri ! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Lun Mai 04, 2009 3:30 am | |
| -Treaba mea! Uite ca îmi e lene sa bat la ușa! Zise el catre fată, privind-o urât. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Mar Mai 05, 2009 12:45 am | |
| Sayo se uita tot la fel de urat . - Uite ca nu mi se pare corect ! facu ea , incruntandu-se . Se apropie de el si ii spuse soptit , cu evidenta parere de rau : Trebuia macar sa o faci tandari ! Asa nu mai avea nimeni ce sa-ti reproseze ca nu mai aveai in ce sa bati ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Mier Mai 06, 2009 2:25 am | |
| Ken o privi oarecum mirat. -Mdah...! "Cred ca intaleg de ce a venit fetita asta la psiholog, e cam nebuna..." | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Mier Mai 06, 2009 2:26 am | |
| Sayo se departa si se aseza pe un scaun , gandindu-se cum sa scape de acolo . | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Mier Mai 06, 2009 2:30 am | |
| Ken se aseza pe un scaun, privind in jurul lui. "Ce naiba caut eu aici?!" | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Mier Mai 06, 2009 2:37 am | |
| Sayo il privi urat . ,,De ce se uita de parca as fi nebuna ? In fine , acum e sansa mea !'' Fata se ridica si lua si scaunul dupa ea . | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Mier Mai 06, 2009 2:45 am | |
| -Hey, uitati vrea sa fuga cu scaunul pe care urma sa stau eu! Striga aceasta acesta revoltat la psiholog. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Mier Mai 06, 2009 2:46 am | |
| Sayo il privi cu ura . -Tampitule , ai stricat totul ! Tu si gura aia mare a ta ! se rasti fata gata sa-i de cu scaunul in cap . | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 3:43 am | |
| Acesta ii intoarse privirea si spuse: - Nu e cinstit sa fugi cu scaunul! Eu pe care voi sta acum? | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 3:44 am | |
| Sayo ridica din umeri , dar ridica scaunul deasupra capului si lovi geamul , care se facu tandari . - Nimeni nu tine inchisa ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 3:48 am | |
| -Esti nebuna sau ce? Incepu el sa urle. Ai facut geamul tandari! | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 3:50 am | |
| - Asta era si ideea , stupidule ! Acum , fugi cu mine sau ramai aici ? intreba Sayo privindu-l chicotind , de parca el ar fi fost nebunul . Hotaraste-te repede ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 3:58 am | |
| -Eu nu stau aici sa-mi schimbe creieru! Zise ea luand-o repede de mana si uitandu-se in jur pe unde sa "evadeze". | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:00 am | |
| Sayo il trase mana , aruncandu-l prin fereastra si sarind si ea , dar se rani putin la picior . - Fugi , pana nu ne prind astia ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:03 am | |
| Ken nu mai comenta nimic si incepu sa fuga cat de tare putu, lasand-o putin in urma pe Sayo. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:05 am | |
| Sayo isi duse mana la picior si continua sa alerge , ajungandu-l din urma pe Ken . - Si tu daca nu faceai scandalul ala cu scaunul nu te simteai bine ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:09 am | |
| -Te-ai prins! Marai el putin cam enervat. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:12 am | |
| - Ce pot sa spun , sunt desteapta ! rase Sayo , oprindu-se din fuga . Stai putin ca am obosit ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:13 am | |
| -Bine.. Acesta se opri din alergat. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:15 am | |
| Sayo se tranti pe iarba , gafaind . Se uita la rana care nu era decat o mica zgarietura dar care o cam ustura . | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:17 am | |
| -Te-ai lovit? Intreba acesta cand ii observa rana. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:20 am | |
| - M-am zgariat , dar nu e important ! Doamne , ce o sa-mi faca maica-mea ! facu Sayo , dandu-si plictisita ochii peste cap . | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:21 am | |
| -Mda, dar ce o sa-mi faca mie... M-au trimis acolo si eu am fugit. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Sam Mai 09, 2009 4:24 am | |
| - Eh , dai vina pe mine si gata ! rase Sayo , cand vazu doi baietii venind spre ei . | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Mier Mai 13, 2009 4:52 am | |
| -Taci si vino dupa mine! Ii ordona el. Privi peste umar spre acei baieti, apoi o lua repede de mana pe Sayo. Fara a mai ezita incepu sa o traga dupa el, tinand-o de mana si fugind cat putea de tare. "Nu am de gand sa merg la psiholog!" Isi zise el nervos in gand. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Mier Mai 13, 2009 4:57 am | |
| Baietii aceia se luara pe urmele lor , prinznad-o de maini pe Sayo si tragand-o de langa Ken . -Tu te intorci cu noi ! Ne-ai facut numai probleme ! - Te pui cu mine ? tuna Sayo , smucindu-se si dandu-le cate un sut intre picioare . Stiu karate idiotilor ! facu ea scotand limba . | |
|
| |
| Subiect: Re: Sayo - a magic place Mier Mai 13, 2009 4:59 am | |
| Ken privi uimit scena, nu se astepta ca o fata sa se lupte asa bine! Ar fi vrut sa o ajute putin, dar din cate vedea Sayo era buna la bataie, asa ca o lasa singura sa ii rezolve pe cei doi. La un moment dat interveni si ii dadu unuia un pumn, astfel trantindu-l la pamant. -Nu avem timp de bataie! Vi cu mine sau nu? Striga el si o prinse iar de mana, fiind gata-gata sa fuga. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sayo - a magic place | |
| |
|
| |
| Sayo - a magic place | |
|