| Cafeneaua de la colt | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Sayoko Excelent SILVER
Numarul mesajelor : 1219 Localizare : Ploiesti Stare de spirit : crazy Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:06 am | |
| Sayoko gati si pregati masa , spalandu-se pe maini si invitandu-l pe Aido sa manance . -Sper sa nu te otravesc ! rase ea . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
Numarul mesajelor : 675 Localizare : Lumea Bakuganilor! Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:12 am | |
| Aido rase si lasa cartea deschisa pe masa. Veni si el in bucatarie si se spala pe maini. O saruta pe Sayoko pe obraz si se aseza la masa. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
Numarul mesajelor : 1219 Localizare : Ploiesti Stare de spirit : crazy Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:14 am | |
| Sayoko ii zambi si se aseza la masa , incepand sa manace . -Pofta buna ! | |
|
| |
Runo Misaki Expert
Numarul mesajelor : 675 Localizare : Lumea Bakuganilor! Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:15 am | |
| -Multumesc la fel. spuse Aido zambind. Incepu si el sa manance. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:19 am | |
| Sayoko manca , privindu-l din cand in cand pe Aido . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:21 am | |
| Aido manca linistit, gandindu`se la misiunea pe care trebuie sa o indeplineasca. "Trebuie sa rezolv misterul acela..." isi spuse el. Parea destul de ingandurat. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:24 am | |
| Sayoko il privi curioasa , incercand sa descifreze expresia de pe fata lui . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:29 am | |
| Aido isi inaspri fata. "Cine are de`a face cu moartea fetei? Sunt sigur ca vor mai fi si alte crime daca nu voi actiona repede...Dar trebuie sa o tin pe Sayoko departe de traba asta...imi e frica pentru ea..." | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:31 am | |
| - Ce s-a intamplat ? intreba Sayoko , privindu-l putin speriata . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:34 am | |
| Aido isi ridica privirea spre fata si si`o imblanzi putin. -Nu`ti face griji pentru mine...spuse el punandu`i o mana peste a ei. Ma gandeam doar la chestiile care trebuie sa le fac la lucru...stai linistita. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:36 am | |
| - Esti sigur ? intreba ea privindu-l ingrijorata . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:37 am | |
| -Sunt foarte sigur... Aido zambi si o saruta pe obraz pe Sayoko. Ti`a mai spus cineva ca faci cea mai buna mancare din lume? | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:39 am | |
| - Nu , nimeni ! spuse ea zambind si sarutandu-l pe Aido pe buze . Da tie ti-a mai zis cineva ca esti dragut ? | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:44 am | |
| -Hmmm...nup...nimeni..spuse Aido sarutand`o din nou pe Sayoko. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 3:46 am | |
| Sayoko zambi si stranse masa , incepand sa fredoneze un cantecel . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Joi Apr 30, 2009 8:03 pm | |
| -Ai o voce fermecatoare...spuse Aido zambindu`i cald. Apoi, un sunet strident se auzi cu ecou in bucatarie. Aido isi scoase telefonul din buzunar si raspunse: -Ordonati, d`le inspector! Ce ati...? 2 crime in doua zile? Domnule, acum sunt cu...Sa traiti! Vin imediat. Inchise telefonul si se uita trist la el. Il arunca inapoi in buznunar si se ridica de la masa. -Imi pare rau, draga mea, dar trebuie sa ma duc la munca. Au fost ucisi doi oameni si trebuie sa investighez. Telefonul suna din nou. -Da! striga baiatul in telefon. Teruki, spune`mi unde esti!...Inspectorul mi`a zis sa ma duc pe Broadway...Nu...Bine..ne vedem in 15 minute. Arunca din nou telefonul in buzunar si se duse la Sayoko. Ii lua fata in mainile sale si se uita in ochii ei. -Iarta`ma...spuse el. Trebuie sa ma duc...Iti voi spune totul cand ma voi intoarce...promit! O saruta dulce si pleca sa se incalte. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 1:12 am | |
| Sayoko il privi trista , neintelegand . -Ce se intampla ? intreba ea , prinzandu-l de mana . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 1:59 am | |
| Aido ofta. O stranse in brate si ii spuse in soapta: -Promit ca iti voi explica, dar acum trebuie sa plec...nu trebuie sa ma astepti... | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 2:05 am | |
| - Ai grija te rog ! sopti Sayoko , privindu-l ingrijorata . Prea mult mister...gandi ea . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 2:11 am | |
| -Daca ai intrebari, iti voi raspunde la ele cand ma intorc. Baiatul o saruta dulce pe buze si apoi isi lua repede pelerina si pleca in fuga afara. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 2:16 am | |
| Sayoko inchise usa in urma lui si se aseza pe canapea uitand sa o incuie . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 2:20 am | |
| Aido fugea pe strazile orasului catre locul unde ii indica Teruki. Ajunse repede. -Ah..d`le detectiv. spuse Teruki vazandu`l -Ce s`a intamplat? Vreau un raport intreg. -In scoala a fost gasit un corp al unui profesor, Hiro Nakamura, 45 ani, preda logica. Martorii au spus ca au vazut pe cineva in clasa in care a fost gasit trupul, dar nu se stie cine era. -Bine...Mersi... Aido intra rapid in scoala si se duse in clasa unde era trupul. Chemase un politist la el si spuse: -Vreau ca toti sa iasa afara. Am nevoie de liniste... -Sa traiti! | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 2:36 am | |
| Sayoko se uita la televizor , cand usa se dadu de perete . Un baiat inalt si blond intra in camera , incuind usa in urma lui . Sayoko sari imediat in sus , fiind socata cand vazu cine intrase . - Max....nenorocitule ce vrei ? Sayoko se dadu in spate , lovindu-se de perete . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 2:47 am | |
| Politistii evacuara sala si Aido ramasese sa investigheze. Teruki veni si el in ajutor. -Ce sa vezi? Nici macar nu e lovit...cum s`ar putea investiga asta? intreba Teruki aproape scos din minti. -Calm, prietene. zambi Aido aplecandu`se langa trupul barbatului. Hmm...Se vedeau pe langa corpul barbatului boabe mici si gri de mazga. Baiatul lua pe un deget si freca putin. -Gheata uscata...spuse el ganditor. -Huh? -Gheata uscata. Criminalul nostru este destul de inteligent... Aido incepu sa mearga pe scari in sus pana ajunse in spatele clasei. Pe jos vazu niste urme de pasi si atunci surase. -Fata, 155-160 cm, marimea la picior 37. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 3:01 am | |
| Max o prinse pe fata , strangand-o de incheietura , facand-o sa scanceasca de durere . - De ce nu taci ? -Lasa-ma ! Max ii trase o palma . Sayoko cazu pe podea , lovindu-se la cap . Baiatul se alarma si pleca la fel de repede cum venise . off : inca nu apare pls ; | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 3:11 am | |
| off: ok... -Ce`ai zis? -Aici sunt niste urme de pasi. ofta Aido. Nu pot rezolva misterul inca, dar am nevoie de serviciile tale. In cat timp poti sa gasesti toate fetele din scoala asta care poarta marimea 37 la picior si sunt intre 1,55 si 1,60? -Pana maine le vei sti pe toate. Aido zambi. -Multumesc. Momentan nu mai avem ce face...trebuie doar sa asteptam si sa fim pregatiti de orice. Baiatul iesi afara, urmat de Teruki. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 3:21 am | |
| Sayoko se simtea rau . Avea o vanataie imensa pe obraz si o durea capul ingrozitor . Forma numarul lui Aido , abia tinand telefonul in mana . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 3:26 am | |
| Aido deja isi lua "la revedere" de la colegii lui de lucru si auzi telefonul. Raspunse repede. -Da? S`a intamplat ceva? vocea lui era ingrijorata. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 3:30 am | |
| - Ajutor....sopti ea , apoi scapa telefonul , lesinand . | |
|
| |
Runo Misaki Expert
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt Vin Mai 01, 2009 3:38 am | |
| Respiratia lui Aido se intrerupse. Arunca telefonul in buzunarul de la pelerina si fugi catre apartamentul fetei. Ajunse in canteva minute in fata casei si deschise usa de la intrare. O inchise dupa el, incuind`o si lasand cheia in broasca si fugi in sufragerie. O gasi pe Sayoko lesinata langa canapea. -Sayoko... O lua in brate si o aseza pe canapea. Ii facu de cateva ori vant cu o carte si apoi se duse dupa cateva cuburi de gheata si o batista. O aseza peste vanataia fetei si continua sa ii faca vant. -Haide...trezeste`te te rog... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cafeneaua de la colt | |
| |
|
| |
| Cafeneaua de la colt | |
|