| In tabara la munte | |
|
+3Sayoko Tsubasa Hiyono Yuizaki 7 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Sayoko Excelent SILVER
Numarul mesajelor : 1219 Localizare : Ploiesti Stare de spirit : crazy Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 3:54 am | |
| Sayoko ii prinse mainile , incercand sa le desfaca din jurul gatului ei . - Ma sufoci....tampitule..... | |
|
| |
Tsubasa Fan
Numarul mesajelor : 280 Data de inscriere : 21/03/2009
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 4:07 am | |
| - Poate asta e si intentia...zise brunetul, desfacandu-si o pamana si apoi pocnind-o cu forta, pe urma iesi din camera trantind usa dupa el. Incepu sa urce scarile ce duceau la ultimul etaj. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
Numarul mesajelor : 1219 Localizare : Ploiesti Stare de spirit : crazy Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 4:11 am | |
| Sayoko ramase tusind pe podea si ducandu-si palma la obrazul lovit . - Ce brutal esti ! marai Sayoko , dar se duse dupa el si se puse in fata lui . Si daca m-ai lovit ce daca ? In clipa urmatoare ii dadu un sut puternic in abdomen , inca frecandu-si obrazul lovit . Asta ca sa te inveti minte sa nu ma mai atingi ! | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 4:29 am | |
| Baiatul tusi o data ducandu-si mana la abdomen. - Bine ...gata cu delicatetea... In gand rosti cateva vorbe, facand aura ce-l infasura sa creasca. O parte din ea o acoperi pe fata, punand-o intr-on stransoare mult mai puternica decat o tinu el in camera si nu doar la gat, ci in intreg corpul. Ochii sai isi schimbara brusc culoarea, acu devenira rosul aprins ce se putea asocia cu flacarile deschise. - Te joci cu focul...atunci iata joaca focului... | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 4:31 am | |
| Sayoko il privi putin nedumerita , apoi intelese ca facuse probabil cea mai mare greseala din viata ei . Incerca sa scape din stransoare , dar nu putu , era mult prea puternica . - Da-mi drumul......Tsubasa , termina.... | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 4:54 am | |
| Auto-controlul ii scapa imediat, in timp ce aura sa lasa o urma nu prea placuta pe gatul fetei. - Poate vrei sa spui focului ce ultima dorinta ai...vorbi acesta simtind cum dorinta de crima deveni din ce in ce mai arzatoare. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 4:56 am | |
| - Opreste-te ...murmura Sayoko . Nu pentru mine.....pentru tine ....sopti ea . Vrei sa vada toata lumea asta ? O sa o incurci si nu vrei asta ! | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 5:17 am | |
| - Vorbele lumii vin si se duc...si pot sa duc pe oricine la tacere...zise acesta neschimbandu-si starea, desfacandu-si mana in fata sa si facand o flacara neagra sa iasa din ea. " Asa-i vorbele lumii vin si se duc...!" | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 5:24 am | |
| Sayoko inchise ochii , nemaizbatandu-se si asteptand . Ea era de vina pentru starea de nervi a baiatului . | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 5:40 am | |
| Tanarul lasa vraja lui sa-si faca de cap, simtind singur prin acea flacara cat de zgarietoare poate fii. Isi relua urcatul scarilor, cu pasi mai putini apasati ca inainte. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 5:43 am | |
| Sayoko deschise un ochi si se enerva cand vazu ca Tsubasa nici macar nu mai este langa ea . - Am eu grija sa ti-o platesc si fara sa te enervez ! jura Sayoko , smucindu-se . | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:04 am | |
| Cand inchise flacara din mana, elibera si fata din vraja. - " Experienta durerii...!" Cu toate acestea, brunetul nu scapa de aura sa si nici de ochi, urca scarile pana ce ajunsera pe acoperis, intinzandu-se pe el si privind luna, singurul lucru ce putea face rosul acela sa iasa si mai mult in evidenta. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:11 am | |
| Dupa ce-si mai reveni , Sayoko il urmari incet si se aseza langa el , privindu-i chipul ravasit . | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:30 am | |
| - La ora asta orice domnisoare ar trebui sa doarma...spuse baiatul cand o zari. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:37 am | |
| - Ei bine , eu nu sunt chiar orice domnisoara ! Si nu prea mi-e somn ! Sayoko se lasa pe spate langa Tsubasa si ramase privind cerul . | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:45 am | |
| - Nu-nteleg de ce te-ai mai apropiat de mine lucrul asta credeam ca vei sta departe pe viata.. Baiatul isi inchise ochii pentru cateva minute. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:50 am | |
| - A fost si vina mea ! Am cam intins coarda , stiu ! Pot fi destul de enervanta uneori ! spsue Sayoko , privindu-l pe Tsubasa . | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:54 am | |
| Tsubasa zambi usor, lasand aura sa sa dispara in neantul vantului de la briza placuta ce se simti. - Macar esti sincera....! | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:58 am | |
| - Da....Sayoko schita un zambet , apoi izbucni in ras . Sa iti arunc hainele pe fereastra a fost haios , dar acum prefer sa nu fi facut asta ! | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 3:03 pm | |
| - Se vede ca ai dus dorul la o bataie... Brunetul isi deschise ochii, revenindu-i si culoarea de albastru in ei. - Nu te temi ca vine profu si tipa ca nu te gaseste in camera ? | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 3:38 pm | |
| - In loc sa te ingrijorezi pentru mine , mai bine te gandesti la tine ! Ai putea avea aceleasi probleme ca si mine ! Si in plus nu vad de ce ti-ai face griji ! Oricum vroiai sa ma omori ! spuse Sayoko , zambind ironic si frecandu-si obrazul invinetit acum . | |
|
| |
Kaname kuran Fan
Numarul mesajelor : 200 Localizare : bukurest... sectorul 2 Stare de spirit : pervers :P Data de inscriere : 21/03/2009
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 4:37 pm | |
| STINGEREA TOATA LUMEA ...DACA NU VA VAD IN PAT O SA VA DAU CA PEDEAPSA SA CURATATI TOALETELE CU PERIUTELE VOASTRE... -uh...sa sti k asta a facut armata daia e asa de exigent...=.=' | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:17 pm | |
| - Da ..nu am reusit..spuse acesta zarindu-si cercelul crapat. " Dar nici mult nu mai aveam...!" isi spuse in mintea sa fiind absorbit de imaginea lunii. Niciodata nu mi-am facut griji pentru mine..so n-am sa incep de-acum... | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:19 pm | |
| - Da , ai dreptate ! Dar hai sa mergem in camera pana nu luam vreo pedeapsa ceva ! De asta ar trebui sa te intereseze . Si in plus , promit ca stau cuminte ! | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:30 pm | |
| - Ma cam indoiesc ca vei face lucrul acesta..1 Dar hai sa mergem. Tsubasa se ridica printr-o saritura, fiind cat pe ce sa alunece peo grinda. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:32 pm | |
| - Hei , vezi sa nu cazi ! il avertiza Sayoko , tresarind , dar si chicotind . Discutam si termenii cuminteniei ! fu ea de acord , luand-o inainte . | |
|
| |
Tsubasa Fan
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 6:45 pm | |
| Baiatul facu un gest usor din cap, urmand-o pe fata. | |
|
| |
Sayoko Excelent SILVER
| Subiect: Re: In tabara la munte Vin Mar 27, 2009 8:40 pm | |
| Sayoko ajunse in camera si se tranti pe pat , privind visatoare tavanul si tacand . | |
|
| |
Kaname kuran Fan
Numarul mesajelor : 200 Localizare : bukurest... sectorul 2 Stare de spirit : pervers :P Data de inscriere : 21/03/2009
| Subiect: Re: In tabara la munte Sam Mar 28, 2009 1:02 am | |
| -M-a duc in baie sa imi i-au tzoalele de noapte pe mine ...tu schimbate aici | |
|
| |
Hiyono Yuizaki Administrator
Numarul mesajelor : 788 Localizare : Peste tot , dar defapt nicaieri ! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: In tabara la munte Sam Mar 28, 2009 1:28 am | |
| -Mda... Dupa ce baiatul pleca Tohru isi lua repede pe ea pijamalele. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In tabara la munte | |
| |
|
| |
| In tabara la munte | |
|