| Ce-ai face daca...?! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Hades Incepator
Numarul mesajelor : 33 Localizare : Bucuresti ... bla bla .... Stare de spirit : Drunk! xD Data de inscriere : 21/03/2009
| |
| |
Kaname kuran Fan
Numarul mesajelor : 200 Localizare : bukurest... sectorul 2 Stare de spirit : pervers :P Data de inscriere : 21/03/2009
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Sam Mar 21, 2009 7:33 pm | |
| as freca menta si apoi as merge sa imi tai venele ... love emo ... joke ... pai as bea mult vin...as aprinde cu bricheta o hartie si as aruncao in casa ce ai face daca ... ai fi cu alucard in camera ?:-> | |
|
| |
Hades Incepator
Numarul mesajelor : 33 Localizare : Bucuresti ... bla bla .... Stare de spirit : Drunk! xD Data de inscriere : 21/03/2009
| |
| |
Kaname kuran Fan
Numarul mesajelor : 200 Localizare : bukurest... sectorul 2 Stare de spirit : pervers :P Data de inscriere : 21/03/2009
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Sam Mar 21, 2009 8:00 pm | |
| pai ... vb perversu din mine acu : as lua fiecare fata la rand si le-as seduce + sa le pun mana le fund si sani )=)) ce ai face daca... ti-ar zice un necunoscut care arata super cool si e smart etc(toate perfecte...aprox) ti-ar zice sa il saruti ? | |
|
| |
Hades Incepator
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Sam Mar 21, 2009 8:02 pm | |
| I-as spune sa se duca dracului [scuzati expresia :-"] ... mno,atata timp cat nu-l cunosc,sa ma lase in pace xD ... dupa cel cunosc,si daca imi place :> poate ... altfel ... ar vedea moartea cu ochii xDD
Ce ai face daaacaa ... ai ramane singur/a pe o insula pustie :>?! | |
|
| |
Ai_Narumi Incepator
Numarul mesajelor : 40 Data de inscriere : 21/03/2009
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Sam Mar 21, 2009 8:05 pm | |
| As face plajaaaa! =))
Ce ai face daca ai fi rapit/a de vampiri? | |
|
| |
Hades Incepator
| |
| |
Ai_Narumi Incepator
Numarul mesajelor : 40 Data de inscriere : 21/03/2009
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Sam Mar 21, 2009 9:21 pm | |
| As citi gandurile baiatului visurilor mele ca sa aflu daca si el ma place :>
Ce ai face daca baiatul/fata visurilor tale ti-ar spune ca te iubeste??? :> :> :> | |
|
| |
Kaname kuran Fan
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Dum Mar 22, 2009 2:08 am | |
| pai ... m-as inroshi desigur si i-as spune si eu sentimentele mele fata de ea ... nus gay )=)) doar dak "ea" se intzelege el )=)) ce ai face daca ... ti-as cere sa fi cu mine ?
Ultima editare efectuata de catre Kaname kuran in Dum Mar 22, 2009 2:25 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Amy-Chloe Brandon Administrator
Numarul mesajelor : 284 Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Dum Mar 22, 2009 2:22 am | |
| ^Kaname,ai uitat sa intrebi si tu... | |
|
| |
Hiyono Yuizaki Administrator
Numarul mesajelor : 788 Localizare : Peste tot , dar defapt nicaieri ! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Dum Mar 22, 2009 3:02 am | |
| - Kaname kuran a scris:
ce ai face daca ... ti-as cere sa fi cu mine ? Je raspunde akm...poate as zice "da" daca ai arata ca si kaname =]] Ce ai face daca ai afla ca maine e sfarsitul lumii ? xD | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Dum Mar 22, 2009 3:04 am | |
| Hmmm...L-as saruta pe baiatu' pe care il plac...:X:X:X
Ce-ai face daca ai afla ca mai ai doar 5 zile de trait? | |
|
| |
Kaname kuran Fan
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Dum Mar 22, 2009 3:29 am | |
| as face tot ce vreau , dak sunt in coma vreau sa beau wiski sa mor
ce ai face daca...ai afla ca langa tine se gasesc fosile de dinozaur ... | |
|
| |
Hades Incepator
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Dum Mar 22, 2009 4:30 am | |
| Le-as duce la un muzeu si probabil ca as lua bani pe descoperire sau .. pur si simplu le "vand" unui muzeu :-" ...
Ce-ai face daca ... ai putea sa zbori :X?! | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Dum Mar 22, 2009 4:34 am | |
| Waaai...=3...As zbura pana la nori si sa arunc un fulger pe fosta cmbp... )*devil* Ce-ai face daca...ai fi un spirit?Sau o fantoma,mai bine zis... | |
|
| |
Hades Incepator
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Dum Mar 22, 2009 4:37 am | |
| Probabil ca m-as amuza trecand de miliarde de ori prin pereti xD [dimineata e cel mai indicat sa fiu fantoma xD atuncea nu prea sunt atenta pe unde merg si ma lovesc destul de des xD ... daca as fi fantoma...as evita eventualele acidente xD] Si apoi ... cred ca m-as distra speriind lumea si zburand deasupra orasului xD
Ce-ai face daca ... n-ai mai avea net :>?! | |
|
| |
Hiyono Yuizaki Administrator
Numarul mesajelor : 788 Localizare : Peste tot , dar defapt nicaieri ! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Dum Mar 22, 2009 4:47 am | |
| Wah..nu stiu! ><" cred ca m`as duce non-stop la sali dalea cu net =]].
Next: Ce-ai face daca cineva ti`ar da o mie de acadele ? <3333 | |
|
| |
Kaname kuran Fan
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! Dum Mar 22, 2009 2:51 pm | |
| pai as manca 3-4 acadele restu le dau la amici mai la fel si ei fratilor lor mai mici etc ...ca nu vreau sa am carii .
ce ai face daca ai fi model fotografic ori al unui design vestimentar ? (nu am avut alceva in cap ') | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce-ai face daca...?! | |
| |
|
| |
| Ce-ai face daca...?! | |
|